Vrouwelijke ondernemer, ik zoek jou voor de LIBBIES Talks!

Tijdens de LIBBIES Talks geven vrouwelijke ondernemers hun mening over uitdagende onderwerpen en stellingen. Issues waar business babes van wakker liggen. Daarom dit podium waar jij kunt shinen met jouw expertise. Waar je vol zelfvertrouwen jouw ongezouten mening kan en mág geven. Onze gesprekken zijn gezellig en kunnen zeker ook pittig zijn. Discussies gaan we niet uit de weg! Maar we houden het altijd netjes.

Het doel van de LIBBIES Talks

Het uiteindelijke doel van de LIBBIES Talks is het inspireren en motiveren van jonge vrouwelijke ondernemers die weten wat ze willen, maar nog wat hulp kunnen gebruiken om hun zakelijke dromen waar te maken. Ook vormt het een stukje entertainment voor iedereen die vrouwelijke ambitie toejuicht. De Talks worden gebruikt als basis voor artikelen in het online magazine LIB the mag, hier op LIBBIES.nl, de LIBBIES Podcast op Spotify en het LIBBIES YouTube kanaal. Daarnaast word jij als expert gepromoot op Instagram, compleet met jouw website en social media kanalen.

Interessante quotes uit onze gesprekken kan ik eventueel ook gebruiken in mijn nieuwe boek dat ik nu aan het schrijven ben: ‘In Your Face!’, een lekker direct en feelgood boek over de vrijheid om je eigen keuzes te maken, zelfvertrouwen en succes. Ook hier word jij dan met naam en bedrijf genoemd natuurlijk.

Meerdere sessies, jouw keuze

Iedere sessie wordt 2 x ingepland, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te praten. Je hoeft niet bij iedere sessie aanwezig te zijn (mag wel!). Bekijk zelf of het onderwerp en de datum bij je past, en laat me weten bij welke sessies ik op jouw aanwezigheid kan rekenen. Onder iedere sessie kun je het contactformulier invullen voor jouw sessies naar keuze. Ik heb dan meteen jouw mailadres voor de Zoom uitnodiging. Er zijn minimaal 3 dames nodig per sessie, maar hoe meer, hoe leuker het gesprek wordt!

De sessies op een rij

Sessie 1: ‘Je bent pas een échte ondernemer als je minimaal € 10.000 per maand omzet.’

Een interessant onderwerp dat enorm leeft op social media! Hoe denk jij over die 10K? Word jij moe van al die berichten op Instagram hierover, of zit er een kern van waarheid in? Wat maakt je nou eigenlijk een ondernemer? Praat mee en laat jouw mening horen!

Deze Talk is reeds opgenomen! Bekijk hier de aflevering.

Sessie 2: ‘Vrouwelijke ambitie verdient extra aandacht in de media en maatschappij.’

LIB the mag en dit platform LIBBIES richten zich speciaal op jonge vrouwelijke ondernemers. Vind jij dat vrouwelijk succes meer in de spotlight mag staan? Moeten we iets doen om meer vrouwen op hoge posities in de zakenwereld te krijgen? Of vind je dat té feministisch gedacht? Klets mee tijdens deze sessie!

Yes, ik heb interesse om mee te praten tijdens deze sessie! (datum wordt nog ingepland)


Sessie 3: ‘Hoe bewaak je de werk/privé balans?’

Een druk bedrijf, een druk gezin en een druk sociaal leven. Iedereen wil jouw aandacht, maar je hebt simpelweg maar 24 uur per dag te verdelen. En je wil ook nog me-time natuurlijk! Hoe bewaak jij als ondernemer jouw werk/privébalans? En welke tips heb je voor andere ondernemers? Praat mee tijdens deze inspiratie sessie!

Deze aflevering is reeds opgenomen en komt binnenkort online!

Sessie 4: ‘Wat kun je leren van tegenslagen in je bedrijf?’

Datum en tijd: 9 november 2021 om 10.00 uur | 12 november 2021 om 16.00 uur

Soms zit het mee, soms zit het tegen: iedere ondernemer heeft te maken met tegenslagen. Wat ging er bij jou mis, of liep anders dan verwacht? En hoe loste je dat op? Wat heb jij persoonlijk geleerd van je zakelijke failures? Klets mee, vertel jouw verhaal én promoot je succes!


Sessie 5: ‘Hoe blijf je gemotiveerd als ondernemer?’

Datum en tijd: 7 december 2021 om 10.00 uur | 10 december 2021 om 16.00 uur

Veel zzp’ers werken vanuit huis of met een klein team. Van boekhouding tot je website, van marketing tot je sales: jij bent er zelf verantwoordelijk voor. Lange dagen, onzekerheid of je wel voldoende klanten binnenhaalt; hoe blijf jij gemotiveerd om aan jouw doelen te blijven werken? Praat mee tijdens deze motivatie sessie!


Sessie 6: ‘Je vrouwelijke charmes inzetten in je business is not done.’

Datum en tijd: 11 januari 2022 om 10.00 uur | 14 januari 2022 om 16.00 uur

De (voorlopig) laatste sessie van het panel sluiten we af met een uitdagende stelling. Doe mee en laat horen hoe jij erover denkt!


Zoomen met….

De Talks vinden online plaats via Zoom en duren maximaal een uurtje. Het is belangrijk dat je weet dat zowel de audio als de videobeelden worden opgenomen. De leukste momenten worden gebruikt bij het samenstellen van de uiteindelijke content; de rest wordt vernietigd. Maak je geen zorgen, ik zet alleen dingen online waar je trots op kunt zijn. Van de 60 minuten durende sessie zal ongeveer 20 minuten in aanmerking komen voor publicatie en belangrijk is ook dat je beseft dat alléén degene die aan het woord is ook echt in beeld komt. Voel je je niet prettig bij het praten voor de camera, geef dit dan aan tijdens de sessie. Ik zal jouw persoonlijke videobeelden dan niet gebruiken.

Spelregels

Om alles zo vloeiend mogelijk te laten verlopen én een fantastisch eindresultaat te krijgen gelden er een aantal spelregels. Dit zijn ze:

  • Zorg voor een rustige plek om aan de sessie deel te nemen, zonder afleiding van andere mensen, huisdieren of geluiden. Denk ook aan de achtergrond die op beeld zichtbaar is!
  • Zorg voor goed licht tijdens de sessie; wees je ervan bewust dat je op beeld komt. Daglicht is helemaal prima. Een ringlamp of iets dergelijks is handig maar zeker niet verplicht.
  • Goed en stabiel internet is een must!
  • Tip: draag oortjes / AirPods of een headset. Deze kunnen tevens fungeren als audioversterker, of:
  • Overweeg eventueel een losse microfoon te gebruiken wanneer jouw device geen heldere geluidskwaliteit biedt.

Ook belangrijk!

  • De audio wordt opgenomen met verschillende geluidssporen. Ehh’s, aahh’s en versprekingen kunnen worden weggeknipt. Maak je dus niet druk als het ff niet zo lekker gaat.
  • Probeer rustig te spreken en elkaar niet al teveel te onderbreken. Iedereen die wil komt aan de beurt om haar mening te geven. Steek je hand op als je het woord wil.
  • Zie de sessies als een radioshow: maak het fun om naar te luisteren!

En dan nog dit

Ik hoop op leuke en interessante gesprekken, waar we niet alleen anderen kunnen inspireren en motiveren, maar natuurlijk ook onszelf! Het is niet alleen een gelegenheid om jouw persoon, je bedrijf en je expertise te promoten, maar ook een kans om andere vrouwelijke ondernemers te leren kennen.

Pak er een kop koffie, thee of een groot glas wijn bij en klets gezellig mee! Ik hoop jouw aanmelding voor de sessies snel in mijn mailbox te zien. Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op, of stuur een DM op Instagram!

Liefs, Deborah