Vrouwelijke ondernemer, ik zoek jou voor de LIBBIES Talks!

Tijdens de LIBBIES Talks geven vrouwelijke ondernemers hun mening over uitdagende onderwerpen en stellingen. Issues waar business babes van wakker liggen. Daarom dit podium waar jij kunt shinen met jouw expertise. Waar je vol zelfvertrouwen jouw ongezouten mening kan en mág geven. Onze gesprekken zijn gezellig en kunnen zeker ook pittig zijn. Discussies gaan we niet uit de weg! Maar we houden het altijd netjes.

Het doel van de LIBBIES Talks

Het uiteindelijke doel van de LIBBIES Talks is het inspireren en motiveren van jonge vrouwelijke ondernemers die weten wat ze willen, maar nog wat hulp kunnen gebruiken om hun zakelijke dromen waar te maken. Ook vormt het een stukje entertainment voor iedereen die vrouwelijke ambitie toejuicht. De Talks worden gebruikt als basis voor artikelen in het online magazine LIB the mag, hier op LIBBIES.nl, de LIBBIES Podcast op Spotify en het LIBBIES YouTube kanaal. Daarnaast word jij als expert gepromoot op Instagram, compleet met jouw website en social media kanalen.

Interessante quotes uit onze gesprekken kan ik eventueel ook gebruiken in mijn nieuwe boek dat ik nu aan het schrijven ben: ‘In Your Face!’, een lekker direct en feelgood boek over de vrijheid om je eigen keuzes te maken, zelfvertrouwen en succes. Ook hier word jij dan met naam en bedrijf genoemd natuurlijk.

Geef je op!

Er zijn 5 afleveringen opgenomen die je hieronder kunt bekijken. De volgende afleveringen zullen niet meer via Zoom plaatsvinden, maar in de studio! De datum en plaats van de opname worden zo snel mogelijk bekendgemaakt. Je kunt je alvast opgeven als expert via het formulier hieronder. Er zijn minimaal 3 dames nodig per sessie. Na jouw aanmelding hou ik je op de hoogte van de planning.

Yes, ik ben geïnteresseerd om als expert mee te doen aan de LIBBIES Talks!


Bekijk hier alle afleveringen tot nu toe!

Sessie 1: ‘Je bent pas een échte ondernemer als je minimaal € 10.000 per maand omzet.’

Een interessant onderwerp dat enorm leeft op social media! Hoe denk jij over die 10K? Word jij moe van al die berichten op Instagram hierover, of zit er een kern van waarheid in? Wat maakt je nou eigenlijk een ondernemer? Praat mee en laat jouw mening horen!

Deze Talk is reeds opgenomen. Bekijk hier de aflevering.

Sessie 2: ‘Hoe bewaak je de werk/privé balans?’

Een druk bedrijf, een druk gezin en een druk sociaal leven. Iedereen wil jouw aandacht, maar je hebt simpelweg maar 24 uur per dag te verdelen. En je wil ook nog me-time natuurlijk! Hoe bewaak jij als ondernemer jouw werk/privébalans? En welke tips heb je voor andere ondernemers? Praat mee tijdens deze inspiratie sessie!

Deze Talk is reeds opgenomen. Bekijk hier de aflevering.

Sessie 3: ‘Wat kun je leren van tegenslagen in je bedrijf?’

Soms zit het mee, soms zit het tegen: iedere ondernemer heeft te maken met tegenslagen. Wat ging er bij jou mis, of liep anders dan verwacht? En hoe loste je dat op? Wat heb jij persoonlijk geleerd van je zakelijke failures? Klets mee, vertel jouw verhaal én promoot je succes!

Deze Talk is reeds opgenomen. Bekijk hier de aflevering.

Sessie 4: ‘Motivatie in je bedrijf: “Zonder zin lukt het ook.”‘

Veel zzp’ers werken vanuit huis of met een klein team. Van boekhouding tot je website, van marketing tot je sales: jij bent er zelf verantwoordelijk voor. Lange dagen, onzekerheid of je wel voldoende klanten binnenhaalt; hoe blijf jij gemotiveerd om aan jouw doelen te blijven werken?

Deze Talk is reeds opgenomen. Bekijk hier de aflevering.

Sessie 5: ‘Het Imposter Syndrome’

Veel vrouwen hebben last van het Imposter Syndrome. Waar komt het vandaan en welke tips hebben de LIBBIES experts?

Deze Talk is reeds opgenomen. Bekijk hier de aflevering.


Over de opnames

De Talks opnames duren ongeveer een uurtje. Het is belangrijk dat je weet dat zowel de audio als de videobeelden worden opgenomen. De leukste momenten worden gebruikt bij het samenstellen van de uiteindelijke content; de rest wordt vernietigd. Maak je geen zorgen, ik zet alleen dingen online waar je trots op kunt zijn. Van de 60 minuten durende sessie zal ongeveer 20 minuten in aanmerking komen voor publicatie.

Belangrijk om te weten

  • Ehh’s, aahh’s en versprekingen kunnen worden weggeknipt. Maak je dus niet druk als het ff niet zo lekker gaat.
  • Probeer rustig te spreken en elkaar niet al teveel te onderbreken. Iedereen die wil komt aan de beurt om haar mening te geven.
  • Zie de sessies als een échte televisieshow: maak het fun om naar te luisteren én kijken!

En dan nog dit

Ik hoop op leuke en interessante gesprekken, waar we niet alleen anderen kunnen inspireren en motiveren, maar natuurlijk ook onszelf! Het is niet alleen een gelegenheid om jouw persoon, je bedrijf en je expertise te promoten, maar ook een kans om andere vrouwelijke ondernemers te leren kennen.

Pak er een kop koffie, thee of een groot glas wijn bij en klets gezellig mee! Ik hoop jouw aanmelding voor de sessies snel in mijn mailbox te zien. Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op, of stuur een DM op Instagram!

Liefs, Deborah