LIBBIES Talks

LIBBIES Talk: In zes verschillende sessies praat ik met een panel van vrouwelijke ondernemers over uitdagende stellingen en zakelijke problemen die we allemaal ervaren. Over hoe je gemotiveerd blijft na tegenslagen in je bedrijf bijvoorbeeld, over vrouwelijke ambitie, de werk/privé balans en nog veel meer. De panelleden geven hun ongezouten mening en discussiëren erop los. Maar we houden het altijd gezellig!

Aflevering 1: Je bent pas een échte ondernemer als je minimaal 10K per maand omzet

In deze eerste aflevering vertellen business coach Lotje, zangdocent/vocal coach Anne en business coach Esther wat zij van de stelling vinden. Zijn ze het ermee eens, of juist helemaal niet? Door hieronder te klikken ga je direct naar de aflevering op YouTube (ca. 25 min). Enjoy!

LIBBIES Talks
Aflevering 1: Je bent pas een échte ondernemer als je minstens 10K per maand omzet

Aflevering 2: De werk/privé balans, hoe hou je het leuk als ondernemer?

In de tweede aflevering van de LIBBIES Talks praat ik met Soraya, Cèline, Aimée en Merel over de werk/privé balans. Hoe houden zij het vol en hebben ze tips? Klik hier om de aflevering te bekijken!

Aflevering 3: Tegenslagen in je bedrijf, hoe ga je ermee om?

Tijdens de derde aflevering spreek ik Merel en Aimée over tegenslagen in hun bedrijf. Bekijk ons gesprek hier!

Aflevering 4: Motivatie in je bedrijf: “Zonder zin lukt het ook.”

In de vierde aflevering zijn Sandra en Merel bij mij te gast. We delen onze persoonlijke ervaringen, herkenbare situaties en geven onze beste motivatie tips. Mis het niet! Je vindt de aflevering hier.

Aflevering 5: Het Imposter Syndrome

Soraya en Merel vertellen over hun ervaringen met het Imposter Syndrome en geven hun beste tips om ermee om te gaan. Bekijk ‘m hier!


Regelmatig komt er een nieuwe LIBBIES Talk online. Wil je dit niet missen? Vergeet je dan niet te abonneren op LIBBIES YouTube kanaal. Dan krijg je automatisch een melding als de volgende aflevering voor je klaarstaat!

Wil jij ook meepraten tijdens een LIBBIES Talk?

Op deze pagina lees je meer informatie en kun je je direct opgeven voor één of meerdere sessies van de LIBBIES Talks. Neem je liever eerst even persoonlijk contact op, of twijfel je of je in aanmerking komt als expert voor het panel? Stuur me in dat geval even een berichtje via Instagram @libthemag.

Liever lezen?

Liever lezen dan video’s kijken? Dat kan! Je vindt een uitgebreid verslag van deze LIBBIES Talk in online magazine LIB the mag. Hier lees je ook andere interviews met inspirerende vrouwelijke ondernemers, tips voor je business, mijn persoonlijke ondernemersverhalen en grappige columns. Check it out!