Bam, In Your Face! Deze cursus is een absolute musthave als het gaat om vrijheid, geld en geluk. Lekker direct, no nonsense, maar boordevol interessante lessen en opdrachten om eindelijk het leven te gaan leiden dat bij je past. Zonder rekening te houden met wat anderen van je vinden.

Leven zoals je wil, niet zoals het moet.


Dit is In Your Face!

Ik schreef deze lessen speciaal voor jou, want ik weet dat jij struggelt. Niets lijkt te gaan hoe je dacht of hoe je je leven voor je zag. Je voelt je soms een mislukking. Deze cursus geeft je de controle en kracht terug. Maar let op: de cursus is geen handleiding of stappenplan met een garantie tot succes. De enige garantie ben JIJ. Jij moet het zelf doen. Maar ik geef je wél alle tools en inzichten om de baas te worden over jouw eigen leven, zonder zweverig gedoe. No nonsense and straight to the point. Een schop onder je kont en wake-up call! 


Wat ga ik leren?

‘In Your Face’ bevat 20 lessen, 7 opdrachten en heel veel leuke extra’s. Je kunt er op je eigen tempo doorheen gaan en de lessen zijn zowel beschikbaar voor je desktop/laptop als je telefoon. Jij beslist op welke manier je de cursus wil volgen. Handig!

Dit is een overzicht van de inhoud van de cursus:
 • Persoonlijke succesverhalen (én failures!).
 • Jouw hardnekkige denkbeelden ontdekken én veranderen.
 • Hoe je meer zelfvertrouwen krijgt.
 • Waarom jij niet rijk bent.
 • Hoe je geluk kunt kopen.
 • Minder werken, meer vrijheid.
 • Hoe je je money mindset aanpakt.
 • Zijn er shortcuts naar succes?
 • Hoe je meer energie krijgt voor je business.
 • Hoe je focus, productiviteit en creativiteit bevordert (met werkschema!).
 • Persoonlijke feedback van mij op de door jou ingestuurde opdrachten.

Hoe lang duurt de cursus?

Omdat je op je eigen tempo door de cursus heen gaat, én zelf kunt kiezen op welke manier je de inhoud tot je neemt, is er geen specifieke cursusduur te noemen. Na je inschrijving kun je onbeperkt gebruik blijven maken van de lesstof. Een grove indicatie van de cursusduur (wanneer je ook alle opdrachten maakt en instuurt voor persoonlijke feedback) is ca. 6 uur.


Hi!

In Your Face!
It’s me! Vind me op Instagram.

Ik ben Deborah en ben al ruim 20 jaar ondernemer. Ik begon aan het schrijven van een boek en dacht: “Dit moet toch veel interessanter kunnen? Spannender, interactiever, persoonlijker?”. Klopt! Daarom maakte ik er een cursus van: ‘In Your Face!’, jouw eyeopener met betrekking tot je toekomst, manieren om je hardnekkige denkbeelden aan te pakken en eindelijk het leven te kunnen leiden dat jij altijd al wilde. Het is je tot nu toe niet gelukt. Maar na het volgen van deze cursus wél! Daar zorg ik persoonlijk voor 🙂

Fun Facts over mij

 • Ondernemer sinds 2000.
 • Van groot MKB (+ € 1.000.000 omzet), ondernemer in de beauty branche en freelancer in finance, tot mijn huidige bedrijf dat bestaat uit 3 onderdelen: LIB the mag (het stoerste online magazine voor ambitieuze vrouwen), LIBBIES (het ultieme contentplatform voor vrouwelijke ondernemers) en Mo.men.t (jouw Motivatie Mentor).
 • Bourgondisch Brabantse!
 • Koffieverslaafd, addicted to beauty en grote dierenvriend.

Meer weten? Je vindt me op Instagram @libthemag, of lees mijn persoonlijke Stories op LIB the mag.


De kosten van de cursus ‘In Your Face!’

De cursus kost eenmalig 47 euro excl. BTW en je houdt onbeperkt toegang tot het cursusmateriaal zolang je je account niet verwijdert. Lekker in je eigen tempo leren dus. No pressure! Na aanmelding krijg je een inlogcode waarna bovenin het menu een speciale ‘In Your Face!’ button verschijnt. Klik hierop, en je hebt meteen toegang tot alle lessen en opdrachten. Aan het einde van de cursus kun je alle lessen gratis downloaden als e-book, plus vele leuke extra’s.


Count me in!

Meld je hieronder aan voor de ‘In Your Face!’ cursus en begin meteen met leren! Zodra je de betaling hebt voldaan verschijnt er een speciale ‘In Your Face!’ button in het menu. Klik hierop om met de lessen te starten. Enjoy 🙂

In Your Face!

Meld je aan
  Strength: Very Weak
  *
  Kies je betaalmethode
  Hoe wil je betalen?
  Kortingscode
  Betaaloverzicht

  Je hebt gekozen voor: , Bedrag:
  Korting: , BTW 21%: , Totaalbedrag incl. BTW: . Het betreft een eenmalige betaling.