Heb je een vraag, lees dan eerst deze FAQ!

Wat is LIBBIES?
Waarom zou ik member worden?
Hoe kan ik mijn GRATIS membership upgraden naar VIP?
Hoe kan ik mijn VIP membership downgraden naar GRATIS?
Wat is PREMIUM content en hoe werkt het?
Ik heb een vraag over mijn membership of profiel
Hoe werkt de betaling van een membership?
Hoe kan ik mijn membership wijzigen of opzeggen?
Ik zoek uitleg over de werking van mijn profiel of de community
Hoe kan ik downloads aanleveren voor de contentbibliotheek?
Hoe kan ik mijn cursus promoten?
Wie kan mijn gegevens bekijken?
Hoe kan ik mijn profiel en al mijn gegevens definitief verwijderen?
Hoe kan ik een probleem melden?
Waar staan de algemene voorwaarden en de overige policies?

Wat is LIBBIES?

LIBBIES is dé online verzamelplaats voor vrouwelijke ondernemers. Met een contentbibliotheek vol handige downloads, een community met ondernemers die niets liever willen dan jou op weg helpen, een VIP membership voor toegang tot nog meer exclusieve content, het online magazine LIB the mag en een verzameling van blogs, podcasts en video’s voor en door business babes heb je alles wat je nodig hebt om succesvol te worden. LIBBIES is net als LIB the mag onderdeel van het bedrijf LIB.

Waarom zou ik member worden?

What’s in it for me? Goede vraag! Als member kun je gebruik maken van alle voordelen van het platform. VIP members hebben toegang tot nog meer exclusieve content en meer toffe features.
Meer lezen: Yes, ik wil member worden!

Hoe kan ik mijn GRATIS membership naar een VIP membership upgraden?

Dat kan op de pagina Upgraden membership (log in om deze pagina te bekijken).

Hoe kan ik mijn VIP membership downgraden naar GRATIS?

Dat kan op de pagina Downgraden membership (log in om deze pagina te bekijken).

Wat is PREMIUM content en hoe werkt het?

PREMIUM content zijn artikelen, downloads of andere zaken die extra waarde bieden. Denk daarbij aan uitgebreide e-books of exclusieve kennis items. VIP members bekijken deze PREMIUM content gratis. Wil je de PREMIUM content toch bekijken, ondanks dat je een GRATIS member of helemaal geen member bent? Dan kun je de content los kopen. De prijs van het betreffende item is zichtbaar als je op de ‘Koop nu” button klikt. De betaling is eenmalig en geschiedt via iDeal. Gedurende 7 dagen kun je het door jou aangekochte item onbeperkt bekijken door in te loggen op je (tijdelijke) account. Na deze 7 dagen vervalt de toegang tot de PREMIUM content automatisch. Heb je PREMIUM content gekocht en heb je geen membership bij LIBBIES, dan worden je inlog- en persoonsgegevens na 7 dagen definitief verwijderd.

Heb je een vraag over je membership?

Alle informatie over je membership staat op de pagina Mijn membership (log in om deze pagina te bekijken). Je vindt hier o.a. antwoorden op de volgende vragen:

  • Hoe kun je herkennen wat voor membership je hebt?
  • Waar vind ik informatie over mijn betalingen?
  • Ik heb een vraag over de betaling van mijn membership
  • Ik wil mijn wachtwoord wijzigen
  • Ik heb een vraag over mijn membership of wil een probleem melden
  • Wie kan mijn profiel en andere gegevens bekijken?
  • Ik wil mijn membership opzeggen
  • Ik wil mijn profiel en accountgegevens verwijderen

Hoe werkt de betaling van een membership?

GRATIS members betalen uiteraard helemaal niets. VIP memberships worden maandelijks automatisch geïncasseerd. Wij maken hierbij gebruik van betaalprovider Mollie en je ontvangt tevens een factuur met BTW. Mocht de betaling niet lukken, dan ontvang je hierover een mailtje. Je krijgt dan de mogelijkheid om de betaling op een andere manier te voldoen. Doe je dit niet, dan wordt je VIP membership automatisch omgezet naar een GRATIS membership, en verlies je je toegang tot de exclusieve VIP content.

Hoe kan ik mijn membership wijzigen of opzeggen?

Memberships kun je op ieder moment, zonder opzegtermijn, upgraden, downgraden of opzeggen. Je doet dat op de pagina Mijn membership (log in om deze pagina te bekijken).

Heb je een vraag over de werking van je profiel en de community, en wat je ermee kunt?

Een complete uitleg lees je op de pagina Uitleg over profielen en de community. Hoe werkt het? (log in om deze pagina te bekijken).

Hoe kan ik downloads aanleveren voor de contentbibliotheek?

Alleen VIP members en geselecteerde partners kunnen eigen downloads aanleveren. Er zijn twee manieren om ze in de contentbibliotheek te krijgen:

  • Je kunt het document naar ons mailen, waarna wij de inhoud van het document controleren. Vervolgens plaatsen wij jouw document in de contentbibliotheek met vermelding van de juiste tags. Je kunt op ieder gewenst moment bij ons statistieken opvragen van jouw download.
  • Je mailt ons de URL van je download, waarna wij de inhoud van het document controleren. Vervolgens plaatsen wij de link naar jouw document in de contentbibliotheek met vermelding van de juiste tags. Bij deze optie heb je de mogelijkheid om zelf een follow up te doen en je eigen statistieken bij te houden.

Je kunt aangeven of je jouw document ter beschikking wil stellen aan alle members, of alleen aan VIP members.

Hoe kan ik mijn cursus promoten?

Alleen VIP members kunnen hun eigen cursussen promoten op de Academy pagina. Neem hiervoor alsjeblieft persoonlijk contact met ons op.

Wie kan mijn gegevens bekijken?

Maak je geen zorgen, LIBBIES is heel goed beveiligd. Alle gegevens in je profiel, blogs, reviews en downloads zijn alleen toegankelijk voor andere members en de beheerder. Je gegevens zijn niet zichtbaar in de zoekmachines en zijn ook niet via hot-linking te vinden. LIBBIES is bovendien beschermd tegen brute force aanvallen. Heb je desondanks een probleem met je privacy of je account, laat het ons dan direct weten.

Hoe kan ik mijn profiel en al mijn gegevens definitief verwijderen?

Dat kan op de pagina Mijn membership.

Hoe kan ik een probleem melden?

Neem contact met ons op via e-mail, Instagram of Whatsapp. Zie de pagina Contact.

Heb je een vraag over de algemene voorwaarden of onze policies?

Je leest ze hier:
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookie Policy