Deborah, jouw Motivatie Mentor

Ik ben Deborah, jouw Motivatie Mentor. Nice to meet you!

Natuurlijk snap ik dat je eerst meer over mij wil weten voordat je besluit om in het Mo.men.t traject te stappen. Leer mij kennen met de snelle fun facts hieronder, en lees/luister/bekijk meer van wat ik doe op LIB the mag, YouTube en Spotify. Of bekijk onderstaande video!

Snel contact opnemen? Mail me of stuur een berichtje op Instagram @libthemag.

Dit ben ik, jouw motivatie mentor!

Fun Facts

  • Ondernemer sinds 2000.
  • Van groot MKB (+ € 1.000.000 omzet), ondernemer in de beauty branche en freelancer in finance, tot mijn huidige bedrijf dat bestaat uit 3 onderdelen: LIB the mag (het stoerste online magazine voor ambitieuze vrouwen), LIBBIES (het ultieme contentplatform voor vrouwelijke ondernemers) en Mo.men.t (jouw Motivatie Mentor).
  • Bourgondisch Brabantse!
  • Koffieverslaafd, addicted to beauty en grote dierenvriend.

Deborah, jouw Motivatie Mentor

Meer lezen over mij?

Op LIB the mag vertel ik regelmatig over mijn ondernemersavonturen. Hier lees je mijn persoonlijke Stories!

Deborah, jouw Motivatie Mentor

Meer zien van mij?

Tijdens de LIBBIES Talks praat ik met ondernemers over uitdagende stellingen en problemen waar zij tegenaan lopen. Bekijk de afleveringen of een van de andere interviews met succesvolle business babes.

Deborah, jouw Motivatie Mentor

Meer horen van mij?

Liever luisteren? Dat kan! Op Spotify en Apple Podcasts vind je mijn podcasts, interviews en luisterartikelen.


Meld je aan

Heb jij behoefte aan meer motivatie, inspiratie, focus en zelfvertrouwen in je bedrijf? Get in the Mo.men.t! Met dit programma staat niets jou meer in de weg om je doelen te bereiken. En ik ga je daarbij helpen.

Dit doe ik met het Mo.men.t programma. Ik ben jouw sparringpartner, jouw buddy en jouw persoonlijke cheerleader. Onbeperkt appen, 1 op 1 video calls, meetings en live groeisessies: jij kiest waar je behoefte aan hebt!