Jaaaa, het is bijna zover: mijn boek ‘In Your Face!’ komt uit op 1 april!

Een paar maanden geleden, toen het boek in ruwe vorm klaar was, zat ik te denken. Zo’n waardevolle inhoud (duh 😁): zonde om te lezen en daarna te vergeten. ‘In Your Face!’ is een eye opener en de bedoeling is impact maken. Dat je ermee aan de slag gaat. Een simpel boek was daarom in mijn ogen niet genoeg. 

Na een tijdje ging er bij mij een lampje branden. Wat nou als je het boek niet alleen kunt lezen, maar ook vóelen? Als het je aanspoort om in actie te komen? Als je erover kunt sparren met anderen? En ik jou recht voor mijn neus zie groeien?

Dat wil ik ❤️

Daarom besloot ik er een interactieve cursus van te maken, met 20 lessen en 7 opdrachten. Met tekst, video én audio, zodat je zelf kunt kiezen hoe de stof het beste bij je blijft hangen. Met persoonlijke feedback van mij (als je dat wil). Zonder verplichtingen, lekker in je eigen tempo. 

Het was alleen nog een kwestie van bouwen. Dit weekend legde ik de laatste steen. Mijn eigen cursus, ‘In Your Face!’: jouw route naar vrijheid, succes en een betere money mindset, komt eraan! En jij kunt je alvast inschrijven op de waitlist hieronder. Dan krijg jij als eerste exclusief toegang tot deze cursus én een leuke korting. Ben jij erbij?

Jaaa, geef mij alle info!