Welkom nieuwe members!

Welkom nieuwe members!
Lukt het een beetje met het uitproberen van dit platform? Heb je alle features al ontdekt? Hoe je vrienden maakt, oproepjes kunt doen en handige documenten kunt downloaden? Kom je er niet uit, neem dan even contact met me op.

Ik hoop met LIBBIES uiteindelijk een geweldig en compleet contentplatform te realiseren, maar daar heb ik jouw hulp bij nodig. Zonder members wordt het niet de bruisende plek die ik voor ogen heb. Daarom vind ik het heel belangrijk dat jij hier vindt wat je zoekt. En ik werk heel graag met je samen om dat voor elkaar te krijgen. Vóór en dóór vrouwelijke ondernemers: that’s my goal. Of het nou in de vorm van podcasts, interviews, filmpjes, (gast)blogs, evenementen of iets anders is: laat het me vooral weten als jij iets wil bijdragen. Of als ik iets kan bijdragen aan jouw bedrijf natuurlijk.

Virtueel een koffietje doen? Let me know!

Profiel foto vanLIB

Deborah Verhagen

Hi! Ik ben Deborah en ik ben eigenaar en beheerder van LIBBIES en LIB the mag. Je kunt bij mij terecht voor al je vragen over beide platforms. Ook kan ik je helpen met gastblogs, advertorials, interviews, free publicity en het maken van kick ass content!
Wil je een voorproefje van wat ik voor je kan betekenen? Check mijn gratis e-book in de contentbibliotheek!

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk....